Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
Thuis Nieuws

wat de hydraulische orbitale motoren en de voordeleneigenschappen is

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
Hello, Hanhan, mijn beste vriend! Blijf met u in contact door whatsapp.

—— Ricky Naidoo

Hello, Beste Alysa, u kijkt als een lang en mooi meisje. Dank u voor uw catalogi, zal ik u spoedig antwoorden.

—— Bhavin Gandhi

Beste Emily, u is een zoet meisje. Blijf in contact.

—— Roy Quemada

Beste Shirley, dank u voor uw patiënt. Ik zal spoedig achter zijn.

—— Sam

Beste Simon, steekproef wordt ontvangen. Ik zal het zo vlug mogelijk ontdekken.

—— HEFBOOM LORSHBOUGH

Beste Albert, goede baan, kunnen wij goede partner zijn.

—— larry timmons

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
wat de hydraulische orbitale motoren en de voordeleneigenschappen is
Laatste bedrijfsnieuws over wat de hydraulische orbitale motoren en de voordeleneigenschappen is

Baan hydraulische motor: Het ringstoestel wordt vast verbonden met de huisvesting, en de olie die van de haven binnengaan duwt de rotor om rond een middelpunt te draaien. Deze langzaam roterende rotor drijft de output door een splined schacht in een hydraulische orbitale motor. Na de introductie van deze aanvankelijke orbitlmotor, na decennia van evolutie, begon een ander concept de motor zich te vormen. Deze motor heeft een rol opgezet in het ingebouwde ringstoestel. De motor met rol verstrekt hoogte beginnende en lopende torsie, en de rol vermindert wrijving, die efficiency zelfs bij zeer lage snelheden verhoogt en een stabiele output veroorzaakt. Door de richting van de input en outputstroom te veranderen, wordt de motor snel omgekeerd en veroorzaakt gelijkwaardige torsie in beide richtingen. Elke reeks motoren heeft een verscheidenheid van verplaatsingsopties om aan een verscheidenheid van snelheid en torsievereisten te voldoen.

 

De hydraulische baanmotor is een kleine hoog-torsie hydraulische motor met lage snelheid met één-as stroom-plaatsende tussenvoegsel en rotorpaar.

De voordelen zijn als volgt:
1. Klein in grootte en licht in gewicht, zijn zijn buitenafmetingen veel kleiner dan andere types van hydraulische motoren van dezelfde torsie.
. brede waaier 2 van snelheid, stepless snelheidsregelgeving, de laagste stal versnelt aan 15 t/min, gemakkelijke installatie, lage investeringskosten.
3. Het kan in reeks in het hydraulische systeem worden gebruikt, of het kan in parallel worden gebruikt.
4.the de omwentelingsinertie is klein, gemakkelijk om onder lading te beginnen, kunnen allebei vooruit en het omgekeerde worden gebruikt, en er is geen behoefte op te houden wanneer het omzetten.
de hydraulische baanmotoren worden wijd gebruikt in de landbouw, vissende, lichte industrie, het opheffen en vervoer, mijnbouw, techniekmachines en andere mechanische zwenkende mechanismen.


Voorbeelden van buitenlandse toepassingen van orbitale hydraulische motoren:
1. Landbouwgebruik: divers maaidorsers, planters, roterende uitlopers, grasmaaimachines, spuitbussen, voermixers, de machines van de grondboring.
2. Visserij: gebruik de netto machine.
3. Steek industrieel gebruik aan: spoel, textielmachine, drukmachine, bedrijfswasmachine.
4. Bouwnijverheid: wegwals, cementmixer, vegend voertuig.

 

Ten tweede, de structuur en de prestatieskenmerken
De orbitale hydraulische motor is een integraal onderdeel van de outputschacht en de klep, en de gear-type stator en rotor sub-cirkelvormige hydraulische motor. De specifieke structuur wordt getoond zoals hieronder

laatste bedrijfsnieuws over wat de hydraulische orbitale motoren en de voordeleneigenschappen is  0
Hoofdlijnen:
1. Goedkeurend de distributie van het eindgezicht en asstroomdistributie, is de structuur eenvoudig en compact, en de stroom passende precisie is hoog;
2, gebruikend het tussenvoegselstator en rotorpaar, hoge mechanische efficiency, met lange levensuur met hoge drukverrichting;
3, het gebruik van dubbel-hoekkogellagers, kunnen grote radiale en asladingen, lage wrijving, hoge mechanische efficiency weerstaan.
4. Geavanceerd het mechanismeontwerp van de stroomdistributie, die hoge stroom passende precisie en automatische slijtagecompensatie kenmerken.
5, de motor kunnen in reeks worden gebruikt en parallel, wanneer verbonden in reeks met het externe afvoerkanaal zou moeten worden verbonden.
6, gebruikend de steunontwerp van het verminderde rollager, met een grote radiale ladingscapaciteit, zodat de motor het werkende mechanisme kan direct drijven.
Meer dan 7 types van flenzen, outputschachten, oliehavens, enz.

 

Ten derde, de verrichtingsnota's
(1) controleer alle componenten correct van het hydraulische systeem vóór verrichting, en voeg olie aan de gespecificeerde hoogte toe door de filter.
(2) begin de verrichting 10 tot 15 minuten zonder lading, en voer het uitputten, schuim in de brandstoftank, lawaai in het systeem, en stagnerende motorcilinders uit om te bewijzen dat er lucht in het systeem is.
(3) na het verwijderen van de lucht, vul de brandstoftank op, en verhoog dan geleidelijk aan de lading tot de motor tot de maximumlading, waarnemen of er abnormale fenomenen, zoals lawaai, oliestijging en olielekkage zijn.
(4) vervang de olie door 50 uren te lopen, en vervang het volgens de onderhoudsregels.
(5) als het geen motormislukking is, te demonteren gelieve gemakkelijk het niet.

 

Ten vierde, demontage en assemblage
Wanneer de hydraulische motor er niet in slaagt worden gedemonteerd, te besteden gelieve aandacht aan het volgende:
(1) raak niet de gezamenlijke oppervlakte wanneer het demonteren. Als er een buil is, moet het vóór assemblage worden in orde gemaakt.
(2) was alle delen met benzine of kerosine vóór assemblage. Gebruik katoenen garen of geen vod om de delen te schrobben. Pas borstel of zijdedoek toe. Dompel niet de rubberring in benzine onder. Nadat de motor wordt geïnstalleerd, voeg 50~100ml van hydraulische olie aan de twee havens toe alvorens de machine te installeren, en roteer de outputolie. Als er geen abnormaliteit is, installeer de machine.
(3) om de correcte omwentelingsrichting van de motor te verzekeren, zou de aandacht aan het positionele verband tussen de rotor en de outputschacht moeten worden besteed.
(4) de rugdekkingsbouten moeten diagonaal worden aangehaald, en de het aanhalen torsie is 4~5 kg-kracht·meter.

Bartijd : 2019-04-20 09:08:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-311-68123061

Fax: 86-010-80115555-568844

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)