Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Gerotor Hydraulische Motor voor verkoop
Van goede kwaliteit Gerotor Hydraulische Motor voor verkoop
Hello, Hanhan, mijn beste vriend! Blijf met u in contact door whatsapp.

—— Ricky Naidoo

Hello, Beste Alysa, u kijkt als een lang en mooi meisje. Dank u voor uw catalogi, zal ik u spoedig antwoorden.

—— Bhavin Gandhi

Beste Emily, u is een zoet meisje. Blijf in contact.

—— Roy Quemada

Beste Shirley, dank u voor uw patiënt. Ik zal spoedig achter zijn.

—— Sam

Beste Simon, steekproef wordt ontvangen. Ik zal het zo vlug mogelijk ontdekken.

—— HEFBOOM LORSHBOUGH

Beste Albert, goede baan, kunnen wij goede partner zijn.

—— larry timmons

Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
High-precision malende machine Orbitale rotorspatie HANJIU-testlaboratorium HANJIU-conferentie Onthaal aan HANJIU HANJIU houdt verbeterend

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hydraulische Hanjiu
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : 6000000-7000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

‚Kwaliteits eerst‘ ‚Krediet eerst‘

 

HANJIU is bezig geweest met de hydraulische zaken sinds het begin van de 21ste eeuw. Het heeft een geschiedenis van bijna 20 jaar en altijd de principes van ‚kwaliteit eerst‘, „krediet eerst“ en „nul klacht“, bevestigd en een nieuwe leider in de hydraulicaindustrie geworden. Hanjiu dringt op goede producten, de goede dienst aan, en klanten van betere, uitvoerigere hydraulische producten, voorzien en constant hard gewerkt.

 

 

Aan het begin van de totstandbrenging van de fabriek, begonnen de industriële zaken van vroege OEM, en in het midden van de ambtstermijn, OEM en ODM als belangrijkste as van industriële bevordering, begon onlangs zijn eigen merk ‚HANJIU‘ te ontwikkelen.

 

Nu ons hebben wij hoofdzaken 4:

Hydraulische motor
Hydraulische leidingseenheid
Hydraulische toestelpomp
Richtingcontroleklep

 


De binnenlandse zaken van het bedrijf geven van 30% rekenschap, en 70% van zaken voert overzee uit. Onze huidige dienstenindustrieën omvatten landbouw, bosbouw, visserij, marine, bouw, hygiënetechniek, de lichte industrie, mijnbouw, vervoer, enz., en wij hebben een diepe verhouding gesmeed en de vriendschap met klanten komt uit Europa, Azië, Amerika, Afrika, Australië, en andere landen en regio's.

 

Hanjiu dient de wereldberoemde Hydraulische Vloeibare Systemendeelnemers met Hydraulische producten.

 

Hanjiu past en ontwerpt producten voor verschillende soorten bedrijven aan: Hydraulische Resellers, Hydraulische Verdelers, Hydraulische Machinesfabrikanten, Hydraulische Opleiding, Hydraulisch Vloeibaar Technologie-Onderzoek, het Hydraulische Herstellen, Vloeibare Machtsfabrikanten, Hydraulische Systemenoplossingen, Vloeibare Machtsoplossingen enz.


Hanjiu dringt op „het zoeken van nieuwe producten van de oude markt en het vinden van nieuwe klanten van de oude markt aan“. Wij concentreren ons bij het dienen van de hydraulicaindustrie en zijn stevig en regelmatig stap voor stap groeiend. In 2009, is de globale voorlichting van milieubescherming toegenomen. In antwoord op het milieubeveiligingsbeleid van de overheid, antwoordt ons bedrijf actief aan het energiebehoud en de emissievermindering van de milieubescherming afdeling en levert elke inspanning om het wereldmilieu te beschermen.

 

 

Er zijn geen eeuwige kampioenen en geen eeuwige verliezers. Het onweer is vooruit en onze stap nooit einden. Wij dringen altijd op het doen van het juiste ding en net het doen van dingen aan. Wij beginnen van de kleinste harde dingen en het werk. Behandel zorgvuldig elk aspect van productie en beheer. In de toekomst, zullen wij harder werken om efficiëntere en professionelere productartikelen te verstrekken om aan de behoeften van de markt te voldoen, „in China“ Gemaakt te maken, en te laten „Gemaakt in Hanjiu“ worden het ideale symbool voor de hydraulische sector.

 

 

DE TECHNOLOGIEco. VAN SHIJIAZHUANG HANJIU, LTD.

M. Han (CEO)

 

E-mail: manager@sjzhjsm.com

 

Contactgegevens
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-311-68123061

Fax: 86-010-80115555-568844

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)