Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
Thuis

Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
Hello, Hanhan, mijn beste vriend! Blijf met u in contact door whatsapp.

—— Ricky Naidoo

Hello, Beste Alysa, u kijkt als een lang en mooi meisje. Dank u voor uw catalogi, zal ik u spoedig antwoorden.

—— Bhavin Gandhi

Beste Emily, u is een zoet meisje. Blijf in contact.

—— Roy Quemada

Beste Shirley, dank u voor uw patiënt. Ik zal spoedig achter zijn.

—— Sam

Beste Simon, steekproef wordt ontvangen. Ik zal het zo vlug mogelijk ontdekken.

—— HEFBOOM LORSHBOUGH

Beste Albert, goede baan, kunnen wij goede partner zijn.

—— larry timmons

Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hydraulische Hanjiu
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : 6000000-7000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 50% - 60%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

 

De Technologieco. van Shijiazhuanghanjiu, Ltd is een professionele fabrikant van industriële hydraulische die componenten, in China - Hebei-Stad wordt gevestigd. Sinds 1995, concentreerde Hanjiu zich op de ontwikkeling en de productie van volledige reeks hydraulische componenten, baanmotoren, die orbitrols, richtingcontrolekleppen sturen.

 

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Onze producten omvatten: GEROLER en GEROTOR-motoren, hydraulische leidingseenheden, richtingcontrolekleppen. Meer dan 50 reeksen, 2000 types. Gepersonaliseerde producten en de diensten om klanten van een belangrijk voordeel te voorzien. wegens de hoogte - kwaliteit van onze producten en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in mobiele, industriële, vloeibare sanitaire macht, dynamisch, landbouw, bouw, marine, automatisering, vervoer, enz.

 

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

De Hanjiutechnologie brengt het hoogste professionele talent van de wereld samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. Wij hebben R&D-basis in Hebei, bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland, het werk dicht met nationale octrooiaanvragen voor 63, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

 

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Om de kwaliteit en de stabiliteit van de machine te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal om de kwaliteit en de prestaties van onze hydraulische motoren en sturende eenheden en kleppen in elke productiestap te controleren om onze hydraulische componenten perfecte kwaliteit en stabiele prestaties te verzekeren.

 

 

Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande hydraulische componenten. Om de voordelen te bereiken van Azië, het volledige voordeel in termen van kwaliteit en kosten, verwerving van zeer belangrijke machine van Duitsland, en de productie en productie in China. Wij hebben de beste leveringsketen in China en delenfabrikanten, en een stevig verslag van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze 20+-jaar prestaties van de hydraulische componenten

 

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Spanje, Polen, Rusland, Wit-Rusland, Zuid-Korea, Turkije, Egypte, Brazilië, Argentinië, Chili, India, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, de V.S., Mexico en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

 

Ons doel is eenvoudig: om de beste hydraulische motoren te verkopen, verstrekt het sturen van eenheden, kleppen, componenten aan de beste prijzen, en industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Perfecte Hydraulica, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze hydraulische componenten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Contactgegevens
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-311-68123061

Fax: 86-010-80115555-568844

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)