Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd
Thuis ProductenOrbitale Leidingsklep

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines

China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
China Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd certificaten
Hello, Hanhan, mijn beste vriend! Blijf met u in contact door whatsapp.

—— Ricky Naidoo

Hello, Beste Alysa, u kijkt als een lang en mooi meisje. Dank u voor uw catalogi, zal ik u spoedig antwoorden.

—— Bhavin Gandhi

Beste Emily, u is een zoet meisje. Blijf in contact.

—— Roy Quemada

Beste Shirley, dank u voor uw patiënt. Ik zal spoedig achter zijn.

—— Sam

Beste Simon, steekproef wordt ontvangen. Ik zal het zo vlug mogelijk ontdekken.

—— HEFBOOM LORSHBOUGH

Beste Albert, goede baan, kunnen wij goede partner zijn.

—— larry timmons

Ik ben online Chatten Nu

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt small.img.alt

Grote Afbeelding :  Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HANJIU
Certificering: CE
Modelnummer: A10V, A4V, DCV, BM, 101S,…
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 reeksen
Prijs: Start from 18 usd
Verpakking Details: 1 PC per Doos, Dozen op Pallet
Levertijd: 19 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Western Union
Levering vermogen: 300000 Reeksen per Jaar
Gedetailleerde productomschrijving
punt: Richtingcontroleklep ModelNo.: A10V, A4V, DCV, BM, 101S,…
Hefboom: 1-12 hefboom Stroom: 20lpm omhoog aan lpm 200
Spoelfunctie: O/Y/A Maximum druk: 250 bar, 350 bar
Hoog licht:

20lpm richtingcontroleklep

,

200lpm richtingcontroleklep

,

klep van de 250 bar de richtingcontrole

Opsporing en diagnose ter plaatse van hydraulisch systeemmislukking van bouwmachines

 

1. De kenmerken van hydraulisch systeemmislukking van bouwmachines


Het hydraulische mechanische transmissiesysteem is hoofdzakelijk samengesteld uit hydraulische pompen, controlekleppen, koppelomvormers, transmissies en de transmissiekleppen van de machtsverschuiving, enz. Zijn fouten worden gewoonlijk vertoond als het zwakke lopen of slechte hydraulische koppelingsovereenkomst.

Het hydraulische systeem van het werkende apparaat is hoofdzakelijk samengesteld uit een hydraulische pomp, een controleklep, een hydraulische motor en een hydraulische cilinder. Zijn fouten worden hoofdzakelijk vertoond in de zwakheid van het lopen of de omwenteling van de motor, en de langzame uitbreiding en het intrekken van de hydraulische cilinderzuiger.

Het gemeenschappelijke kenmerk van deze twee systeemmislukkingen is: ontoereikende systeemdruk.

 

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines 0

2. Foutenopsporing en diagnose ter plaatse

(1) inleidende inspectie en diagnose op plaats

Analyseer de plaats van de mislukking en de aanvankelijke oorzaak volgens het hydraulisch systeemdiagram. De schijnbaar eenvoudige oorzaak zou niet moeten worden genegeerd, en ontmantelen zou niet blind moeten zijn om onnodige verliezen te vermijden. De volgende stappen zouden tijdens het specifieke inspectieproces moeten worden afgetast.

①Leer over de situatie van de bestuurder, en hebben een gedetailleerd inzicht in de staat van de machine wanneer de fout, het geluid, enz., voorkomt vermijden makend een drukte en makend het moeilijk. Bijvoorbeeld, vond een 966D-lader dat de machine na het veranderen van de olie in de transmissie niet kon lopen. De temperatuur van de koppelomvormerolie is te hoog. Na inspectie, vond men dat het toegevoegde aantal van de transmissieolie verkeerd was. Nadat de oorzaak van de fout te weten was gekomen, werd de fout snel geëlimineerd.

 

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines 1

②Voer de noodzakelijke specifieke verrichtingen uit. Soms, is de bestuurder niet duidelijk over de oorzaak - en - effect van de machinemislukking, die de diagnose van de fout moeilijk maakt. Op dit ogenblik, zullen de noodzakelijke verrichtingen ter plaatse een profiteren.

③Inspectie van oliekwaliteit en hoeveelheid. Deze inhoud schijnt eenvoudig, maar het wordt vaak overzien in implementatie. Bijvoorbeeld, heeft een 966D-lader (zijn lopend mechanisme is een hydraulisch aandrijvingssysteem), de bestuurder reeds de transmissieolie tijdens vakantie afgevoerd. Toen de medewerker na de verhuizing van de bouwwerf kwam drijven, vond hij dat de machine niet kon lopen. Hij dacht het een belangrijk defect was. Nochtans, luisterde het onderhoudspersoneel slechts aan het geluid en controleerde de oliepeilstok om het probleem op te lossen en zware ongevallen te vermijden. Een ander voorbeeld is een Hitachi ex220-2 graafwerktuig. Na het herstellen van de hydraulische cilinder, vond men dat de hydraulische olie ontoereikend was, en de hydraulische die olie op plaats wordt gekocht was geregenereerde die olie door de lokale methode wordt geraffineerd. Na wordt toegevoegd aan de olietank, veroorzaakte het olieverontreiniging. De verslechtering en het schuimen veroorzaakten zwak de machine om te zijn, en de fout werd geëlimineerd na het vervangen van de hydraulische olie. Daarom moet de voldoende aandacht aan de inspectie van oliekwaliteit en hoeveelheid worden besteed; anders, zal de hydraulische pomp uit brandwond zijn en het transmissiesysteem zal worden beschadigd.

④Elementen van de controle diverse filter. De oliefilter is een schoonmakend hulpmiddel voor het hydraulische systeem. Tijdens foutendiagnose, die kan de oliefilter (de graad van vuil op de oliefilter, de eigenschappen van diverse onzuiverheden op het filterelement, enz.) controleren een basis voor verdere analyse van de fout vormen. Bijvoorbeeld, werd een graafwerktuig van Jiateng HD820 gevonden zwak om te zijn na het lopen ongeveer 4000 uren; toen de oliefilter van zijn hydraulisch systeem werd gedemonteerd en werd geïnspecteerd, vond men dat het filterelement beschadigd was en de haven van de olieterugkeer werd geblokkeerd. Na het vervangen van het filterelement, werd de fout geëlimineerd.

Als de mislukking niet na het overgaan van de bovengenoemde inleidende inspectie kan worden geëlimineerd, zou een meer gedetailleerde inspectie met de hulp van het instrument moeten worden gedaan.

 

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines 2

(2) instrumentendiagnose van hydraulisch systeem

In het algemeen worden de inspecties ter plaatse, omdat het moeilijk is om het stroomtarief te ontdekken, en de mislukking van het hydraulische systeem vaak vertoond aangezien de ontoereikende druk, in de inspectie ter plaatse, meer methodes wordt gebruikt om systeemdruk te ontdekken. Bijvoorbeeld, werd een 966D-lader gevonden zwak om te zijn na het werken 6000 uren, en de drukwaarden bij de inham en de afzet van de koppelomvormer werden getest, en de resultaten waren normaal allen; toen de klep van de machtsverschuiving in werking werd gesteld en de richtingkoppelingsdruk werd gemeten, was de druk slechts 0.5MPa, d.w.z., normale druk kan niet worden gebouwd. Na het uitpakken van de transmissie, vond men dat de olieverbinding in de richtingpassage van de koppelingsolie beschadigd was, veroorzakend hydraulische olielekkage. De fout werd geëlimineerd na het vervangen van de olieverbinding. Een andere bijvoorbeeld, werd een graafwerktuig ex220-5 gevonden om weg te vloeien spoor na 3000 uren van verrichting. De druk van het het lopen systeem werd gevonden om 32MPa op de linkerzijde en 26MPa op het recht te zijn. Na het aanpassen van de druk van de juiste het lopen veiligheidsklep, werd de fout geëlimineerd.

(3) computerdiagnose

Met de wijdverspreide toepassing van elektromechanisch-hydraulische integratie in bouwmachines, kan één enkele druktest aan de behoeften van inspectie ter plaatse niet meer voldoen. Tegenwoordig, vereisen more and more ingevoerde bouwmachines de hulp van speciale inspectiecomputers om de foutendiagnose te voltooien. De gemeten gegevens zijn rijk, klein in grootte en gemakkelijk te dragen. Bijvoorbeeld, op een graafwerktuig van Hitachi ex220-2, is het hydraulische systeem van het werkende apparaat zwak. Wanneer het handvat van het graafwerktuig in werking wordt gesteld, wordt het geluid van de motor veranderd en de dikke rook wordt uitgezonden. Het werd gevonden door de opsporingscomputer dat er geen significante verandering in de stroom van de hydraulische pomp was, en de motor werd correct toen de druk steeg. Na analyse, vond men dat de stroom van de hydraulische pomp te groot was en de swashplaat kon niet de stroom aanpassen. De hydraulische pomp servoklep werd gedemonteerd, en men vond dat de verbindende speld tussen de servoklep en de plaat van de stroomaanpassing swash van de hydraulische pomp gebroken was. Nadat de speld werd vervangen, werd de fout geëlimineerd.

(4) andere kenmerkende methodes

In het gebiedsonderhoud, wordt de methode van de uitwisselingsdiagnose zonder het instrument vaak gebruikt. Deze methode wordt vaak gebruikt in de algemene test van verschillende types van machines. Namelijk als er geen inspectieinstrument op plaats is of de geïnspecteerde component nauwkeuriger is en het niet aangewezen is te demonteren, kan het met ander zelfde worden vervangen de componenten op de modelmachine worden geïnspecteerd, die snel kan diagnostiseren of er een fout is. Bijvoorbeeld, wanneer een CAT320L-graafwerktuig minder dan 500 uren werkt, is het hydraulische systeem van het werkende apparaat zwak, en er is geen opsporingsinstrument op dat ogenblik op plaats. Gebaseerd op ervaring, is het inleidend beoordeeld dat de belangrijkste veiligheidsklep defect is; maar de belangrijkste veiligheidsklep wordt gedemonteerd op plaats, en de proefoppervlakte van de naaldklepkegel is niet duidelijk de belangrijkste veiligheidsklep op een ander 320L-graafwerktuig van hetzelfde model op dezelfde plaats werd geruild met deze veiligheidsklep. De fout werd geëlimineerd na de testmachine. Deze methode van de uitwisselingsdiagnose is eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren, maar het moet nauwkeurig worden beoordeeld.

 

Bij Plaatsopsporing en de Diagnose van Hydraulisch Systeemmislukking van Bouwmachines 3

 

 

 

Hanjiutechnologie, hydraulische deskundige door uw kant, als u om het even welke hydraulische verwante vragen, alstublieft hebt ons contacteren

 

 

 

Contactgegevens
Shijiazhuang Hanjiu Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Alyssa Lee

Tel.: +8613831101542

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)